Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012


 Δελτίο Τύπου
Παρουσίαση - Έκθεση Beyond City Travellers
23.03.2012 - 25.03.2012
Etage Litteraire @ Booze Cooperativa
Εγκαίνια: Παρασκευή 23 Μαρτίου, Booze Cooperativa, 21:00

Η ομάδα CTJ διοργανώνει την παρουσίαση του προγράμματος Beyond City Travellers, από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2012 στο Etage Litteraire του Booze Cooperativa, με έργα των συμμετεχόντων.

Tο πρόγραμμα Beyond City Travellers γεννήθηκε στα πλαίσια του εικαστικού εργαστηρίου City Travellers που ερευνά την ταύτιση του ταξιδιού με την καλλιτεχνική δημιουργία. Κεντρικός άξονας της δράσης είναι η περιήγηση στο αστικό και φυσικό τοπίο και η δημιουργία εικαστικού ή άλλου καλλιτεχνικού έργου. Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιούνται εργαστήρια και διαλέξεις, με την επιμέλεια της γλύπτριας Κατερίνας Αθανασίου, του ζωγράφου Αντώνη Λακίδη και του ιστορικού τέχνης Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Η έκθεση αυτή είναι το αποτέλεσμα της προετοιμασίας της ομάδας για το ταξίδι και περιλαμβάνει σχέδια, φωτογραφίες και σημειώσεις έργων. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει παρουσίαση της ομάδας και των επόμενων δράσεων της.

Το πρόγραμμα διεξάγεται με την υποστήριξη του City Travellers, του Booze Cooperativa και του προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση». Υπεύθυνη για την διεξαγωγή του είναι η ομάδα CTJ, μέλος του City Travellers.

INFO
Παρουσίαση - Έκθεση “Beyond City Travellers”
23.03.2012- 25.03.2012 / Etage Litteraire @ Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 59Β, 1ος όροφος (στοά Booze)
e-mail: beyondcitytravellers@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την ομάδα στην σελίδα Βeyond City Travellers και στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

cttrvlls Δεύτερο Εξάμηνο 2017 Ξεκινάμε με ένα νέο σχήμα τις ραδιοφωνικές μας εκπομπές: Κατερίνα Αθανασίου, Αντώνης Λακίδης και μαζί ...