Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013Ξεκινώντας λοιπόν το ακαδημαϊκό έτος:


Η ομάδα “City Travellers” θα συμμετάσχει στην έκθεση « Α (New) Athens State Of Mind» που διοργανώνει το metamatic:taf καλωσορίζοντας τη νέα εκθεσιακή χρονιά ˙ μία έκθεση που χαρτογραφεί το νέο κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της Αθήνας, όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τη δράση των δημιουργικών ανθρώπων και ομάδων της πόλης,.

Η Εύη Καλογηροπούλου, ο Μπάυρον Καλομαμάς (φοιτητές της ΑΣΚΤ) και η γλύπτρια-περφόρμερ Κατερίνα Αθανασίου (εμπνεύστρια της ιδέας «City Travellers») συναντιούνται στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής για τον καθένα περιπατητικής εμπειρίας στην πόλη των Αθηνών αλλά διερευνητικής σύμπλευσης ως προς την αίσθηση της «συστροφής» και τον επαναπροσδιορισμό πιθανών «ορίων». Η διαδρομή αναδύει για τον καθένα «ξέφωτα», τα οποία μέσω της προσωπικής παρεμβολής και επέμβασης μετασχηματίζονται σε περιβάλλοντα σημειολογικής πολλαπλότητας, αιφνιδιασμού, περισυλλογής, φόρτισης κι αποφόρτισης. Μια περιπλάνηση που προτείνει ανοίκειους χωροχρονικούς προορισμούς ως αφετηρία νέων αντιλήψεων και επανανοηματοδοτήσεων.

(Υπό την θεωρητική επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Βάνας Βερροιοπούλου)Μπάυρον Καλομαμάς                         
                                 

Εύη Καλογηροπούλου     Κατερίνα ΑθανασίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

cttrvlls Δεύτερο Εξάμηνο 2017 Ξεκινάμε με ένα νέο σχήμα τις ραδιοφωνικές μας εκπομπές: Κατερίνα Αθανασίου, Αντώνης Λακίδης και μαζί ...